Hvad indeholder kurset?
Der er tale om et tilpasset kursus. Følgende emner er typisk med hver gang:
- Hvor står reglerne?
- Tilberedning og hygiejne
- Mikroorganismer generelt
- Bakterier, virus, gær og skimmel
- Personlig hygiejne
- Rengøring
- Desinfektion
- Egenkontrol
- Tilbagetrækning
- Skadedyr
Efter at have gennemgået kurset vil du/I have en øget viden om vigtige emner i forhold til fødevaresikkerhed. Så I har et bedre fundament for at etablere og fastholde korrekte prodecurer.
Hvem har udbytte af at deltage i kurset i almen fødevarehygiejne?
Kurset henvender sig primært til fødevarevirksomheder i detailleddet (restauranter, smørrebrødsbutikker etc.)
Hvordan forgår kurset?
Kurset foregår på den enkelte virksomhed. Kurset er tilrettelagt efter, hvad du, som kunde, har brug for.
Kursusbevis
Efter at have fuldført kurset i almen Fødevarehygiejne får alle deltagere et kursusbevis.
Hvad koster kurset i almen fødevarehygiejne?
Da der er tale om et kursus, der tilpasses den enkelte kunde - og ikke et standardkursus - har vi ikke en fast pris. På baggrund af dialogen mellem dig og vores fødevarekonsulent bliver der skabt et kursus. Prisen for dette kursus afhænger af dine/jeres ønsker.
Dette kan vi også hjælpe dig med:
Kontakt os og få hjælp
Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen og fortæl os, hvad du har brug for. Så finder vi en løsninger der passer.